Houten clipboard “1+1=3”

19.95

Afmetingen;  18cm x  25cm
Dikte van het hout: 6mm
(Het clipboard wordt zonder foto geleverd)

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Uitverkocht

houten_clipboard_1+1=3

Clipboard “1+1=3”
Het mooie houten clipboard “1+1=3” kan gebruikt worden om aan iedereen bekend te maken dat jullie in verwachting zijn. Het mooie houten clipboard wordt exclusief door ons gemaakt in onze eigen werkplaats!
Plaats onder de clip jullie eerste echo foto van de kleine, maak een mooie foto van het bord en je kunt iedereen laten weten dat jullie een kleintje verwachten!
De kleur van de clip kun je zelf uitkiezen, ook kun je kiezen uit vier verschillende ontwerpen: een gegraveerd hartje of sterretje óf een uitgesneden hartje of sterretje.

Het houten clipboard clipboard “1+1=3”  staat ook heel leuk ter decoratie op de kinderkamer! Hang hem met een paar plakkers tof aan de muur of zet hem op een leuke plank.

Houd jij van foto’s maken en vind je het leuk om maandelijks foto’s te maken van jouw kleintje als hij/zij eenmaal geboren is?
Neem dan een kijkje bij onze houten mijlpaalkaarten met pijl. Deze zijn super tof voor de maandelijkse babyfoto.
Maak elke maand de mooiste foto van jouw kleintje met deze gave houten mijlpaalkaarten. Zo kun je iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van jouw baby het eerste jaar.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

 

Scroll naar top