Standaard voor houten puzzel

1.95

Afmetingen: 70 x 25 x 6 mm (per voetje)
Één standaard bestaat uit 2 voetjes
Dikte hout: 6mm
Materiaal: Populierenhout
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

(meer info onderaan de pagina)

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

 

Uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

standaard-voor-houten-puzzel

Standaard voor houten puzzel
Vind je het leuk om de houten puzzel met naam een mooi plekje te geven in de kamer van jullie kleintje?
Bestel dan gelijk deze handige “standaard voor houten puzzel” erbij. Deze standaard is ook handig om gelijk mee te bestellen als je de puzzel als cadeau geeft.
Mocht het kindje nog te klein zijn om met de puzzel te spelen, dan kan hij mooi op de standaard in de kinderkamer shinen.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers