Houten naambord “hello”

14.95

Afmetingen: 11cm x 15cm
Dikte van het hout: 6mm

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast.
We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Uitverkocht

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

Houten_naambord_hello01

Houten naambord “hello”
Dit leuke houten naambord “hello” kan gebruikt worden om aan iedereen bekend te maken hoe jullie kleintje heet. Het mooie naambordje wordt exclusief door ons gemaakt in onze eigen werkplaats!
Maak na de geboorte een mooie foto van jouw newborn met daarnaast dit gave houten naambord. Plaats het op social media en laat op deze leuke manier iedereen weten hoe jullie baby gaat heten.
Ook is dit houten naambordje leuk te gebruiken voor een foto voor op het geboorte kaartje!

Het houten naambordje staat ook heel leuk ter decoratie op de kinderkamer! Hang hem met een paar plakkers tof aan de muur of zet hem op een leuke plank.
Je kunt alle kanten op met het bordje. Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Houd jij van foto’s maken en vind je het leuk om maandelijks foto’s te maken van jouw kleintje?
Neem dan een kijkje bij onze houten mijlpaalkaarten met pijl. Deze zijn super tof voor de maandelijkse babyfoto.
Maak elke maand de mooiste foto van jouw kleintje met deze gave houten mijlpaalkaarten. Zo kun je iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van jouw baby het eerste jaar.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

 

Scroll naar boven