, ,

Houten scrabble letters

Vanaf 4.95

Afmetingen; 9.5cm x 9.5cm
Materiaal: Populierenhout
Alle letters wprden als hoofdletters gemaakt
Prijs per letter. Wij berekenen automatisch de prijs bij het invullen van de naam

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

Kinderkameraccessoires_houten_scrabble_letters01

Houten scrabble letters
Deze toffe houten scrabble letters worden door onszelf ontworpen én gemaakt!  Met behulp van onze eigen laser snijden wij de vierkantjes uit en graveren wij te letters met de cijfertjes. De cijfertjes kun je niet zelf bepalen, deze horen standaard bij de letters, elke letter heeft een eigen cijfer zoals in het originele spel Scrabble. Alle letters worden als hoofdletters gemaakt. De scrabble letters zijn leuk voor aan de muur, op de kast of ergens anders in de babykamer! Ze zijn enig voor jouw eigen kleintje maar ze zijn ook een origineel cadeau om weg te geven! Zou je de scrabble letters graag op de muur willen hangen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee!

De scrabble letters worden d.m.v een laser uit het hout gesneden en gegraveerd. De gegraveerde letters kunnen iets in kleur verschillen door de houtnerf die in het hout zit. We zoeken altijd het mooiste hout uit maar kunnen niet voorkomen dat er een licht kleurverschil te zien is

Stappenplan om zelf te ontwerpen:
– vul de naam in,
– automatisch wordt de prijs voor je berekent,
– en hop, in het winkelmandje!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of je geen spelfouten etc. hebt gemaakt!

Kies je ervoor om tape mee te bestellen:
Je krijgt dan twee verschillende soorten dubbelzijdige tape bij jouw bestelling.
Foampads:
Kleine rondjes van 2x2cm en zijn 1 mm dik.
Doorzichtige dubbelzijdige tape: Deze zijn ook geschikt om iets op het raam te bevestigen!

Aan beide kanten van de foampad/doorzichtige tape zit een kleefzijde. Mochten de stickers nog te groot zijn, dan kun je deze gemakkelijk op maat knippen. Knip de stickers op maat mét de folie er nog op. Haal vervolgens de folie aan één zijde eraf en plak de stickers op de gewenste plaats op het product. Haal vervolgens de andere zijde van de folie eraf en bevestig het product op het gewenste oppervlakte. Dubbelzijdige tape hecht niet op elk oppervlakte even sterk, daarom leveren we twee verschillende soorten. Test de tape eerst uit op de muur met bijvoorbeeld een ander, even zwaar, product voordat je de naam er mee ophangt. Ben je er niet zeker van of de tape op jouw ondergrond hecht, koop dan iets wat er wel geschikt voor is! We zijn niet verantwoordelijk voor het loslaten van tape of beschadigingen aan de muur/deur etc.

——————–

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

 

Scroll naar boven