, ,

Houten naam in lettertype “Sem”

Vanaf 19.95

Dikte hout; 6mm
Materiaal: Populierenhout
Lengte: Naar keuze, vanaf 30cm t/m 1.2 meter !
(De gekozen lengte is de totale lengte, incl. tussenruimte zoals in de voorbeeld-tool hieronder getoond)
Hoogte: Afhankelijk van het aantal letters én gekozen lengte
Meer informatie vindt je onderaan de pagina

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

button_liever-een-ander-lettertype

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

houten-naam-lettertype-sem

Houten naam in lettertype “Sem”
Mist jouw kleintje net die mooie eyecatcher op zijn/haar slaapkamer? Laat dan een gave houten naam maken, super mooi voor boven het bedje, de speelhoek of ergens anders aan de muur.

De houten naam in lettertype “Sem” is een tijdloos en ietwat stoer lettertype. Zowel mooi voor een jongenskamer als voor een meisjeskamer. Wil je het plaatje écht compleet maken: Hang er dan een leuk houten diertje of regenboogje bij, ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Is dit lettertype niet precies wat je zoekt? Neus dan eventjes bij de andere houten namen, misschien zit daar een geschikter lettertype voor je bij!

In de voorbeeld-tool hierboven op de pagina kun je jouw gewenste naam intikken, je krijgt dan direct te zien hoe jouw naam er in hout uit zal komen te zien. Typ in de bestelling de naam zoals jij hem graag zou willen, incl. een trema/accent aigu!  Wij leveren een trema of een accent aigu zoals de ö, ë, é los mee met de naam. De door jou geselecteerde afmeting is incl. tussenruimtes zoals je in het voorbeeld te zien krijgt.

Let op: Alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of alles juist is ingevuld! Wil je bijvoorbeeld een ë in de naam, vul dit dan ook in!

Wil je nou ècht iets bijzonders: We bieden ook de mogelijkheid om een houten naam te laten maken van het geboortekaartje! Zo heb je pas echt een origineel (kraam)cadeau èn weet je zeker dat de ouders het een mooi lettertype vinden.

>> Kies je voor dubbelzijdige tape bij jouw bestelling, dan zullen we er voldoende bij doen.
Je krijgt twee verschillende soorten dubbelzijdige tape bij jouw bestelling:
– Foampads:
Kleine witte foam rondjes, 2x2cm groot en 2 mm dik.
– Doorzichtige dubbelzijdige tape: Semi doorzichte rondjes,  2x2cm groot en 1mm dik. Deze zijn ook geschikt om iets op het raam te bevestigen!

Het bevestigen van de houten naam:
1. Aan beide kanten van de foampad/doorzichtige tape zit een kleefzijde. Knip de stickers op maat, wanneer de folie er nog op zit, als ze te groot zijn.
2. Haal de folie aan één zijde eraf en plak de stickers op de gewenste plaats op het product.
3. Haal vervolgens de andere zijde van de folie eraf en bevestig het product op het gewenste oppervlakte.

Dubbelzijdige tape hecht niet op elk oppervlakte even sterk, daarom leveren we twee verschillende soorten. Test de tape eerst uit op de muur met een ander product voordat je de naam er mee ophangt. Ben je er niet zeker van of de tape op jouw ondergrond hecht, koop dan iets wat er wel geschikt voor is! We zijn niet verantwoordelijk voor het loslaten van houten naam/tape of beschadigingen aan de naam/muur/deur etc.

————–

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar boven