Houten luchtballon

Vanaf 19.95

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
Prijs is per stuk
Dikte van het hout: 6mm
Materiaal: populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

houten-kinderkamerdecoratie-houten-luchtballon05

Houten luchtballon
De houten luchtballon is een leuke aanvulling voor het kamertje van jouw kleintje. Hij is door ons zelf ontworpen én gemaakt met onze eigen laser. De luchtballon wordt in één geheel uit het hout gelaserd, hierdoor kun je hem eenvoudig aan de muur hangen of mooi op een plankje neerzetten ter decoratie op het kamertje van jouw kleintje. Zou je de luchtballon graag op de muur bevestigen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee!

De luchtballon staat leuk aan de muur in combinatie met een mooie houten naam. Deze heb je in verschillende lettertypes én we kunnen zelfs een houten naam maken o.b.v het geboortekaartje of een zélf aangeleverd lettertype!

De luchtballon is per stuk verkrijgbaar, in verschillende afmetingen:
– Selecteer jouw gewenste afmeting,
– Kies of je er graag wat tape bij wilt,
– en hop . . . in de winkelmand!

Kies je ervoor om tape mee te bestellen:

Je krijgt twee verschillende soorten dubbelzijdige tape bij jouw bestelling. Je kunt zelf kiezen welke tape je graag wilt gebruiken en welke het beste hecht op jouw ondergrond.
– Foampads: 
Kleine witte foam rondjes, 2x2cm groot en 2 mm dik.
– Doorzichtige dubbelzijdige tape: Semi doorzichtige rondjes,  2x2cm groot en 1mm dik. Deze zijn ook geschikt om iets op het raam te bevestigen!

Het bevestigen:
1. Aan beide kanten van de foampad/doorzichtige tape zit een kleefzijde. Knip de stickers op maat, wanneer de folie er nog op zit, als ze te groot zijn.
2. Haal de folie aan één zijde eraf en plak de stickers op de gewenste plaats op het product.
3. Haal vervolgens de andere zijde van de folie eraf en bevestig het product op het gewenste oppervlakte.

Dubbelzijdige tape hecht niet op elk oppervlakte even sterk, daarom leveren we twee verschillende soorten. Test de tape eerst uit op de muur met een ander product voordat je de naam er mee ophangt. Ben je er niet zeker van of de tape op jouw ondergrond hecht, koop dan iets wat er wel geschikt voor is! We zijn niet verantwoordelijk voor het loslaten van het product/tape of beschadigingen aan de naam/muur/deur etc.

——————–

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar boven