,

Houten olifant

Vanaf 19.95

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
Dikte van het hout: 6mm
Materiaal: populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

Kinderkameraccessoires-houten-olifant

Houten olifant
Deze leuke houten olifant staat super mooi op het kamertje van jouw kleintje. Hij is door ons zelf ontworpen én gemaakt met onze eigen laser. De olifant wordt in één geheel uit het hout gelaserd, hierdoor kun je hem eenvoudig aan de muur hangen of mooi op een plankje neerzetten ter decoratie op het kamertje van jouw kleine. Zou je de olifant graag op de muur hangen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee! Vind je het leuk om het kamertje op de vrolijke met meerdere dieren of nog een toffe gepersonaliseerde regenboog erbij, neem dan een kijkje bij de andere kinderkamerdecoratie. De olifant is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Selecteer jouw gewenste afmeting en hop, in de winkelmand!

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke wenskaart toe aan de bestelling! Je kunt het kaartje door ons laten schrijven, dan kunnen we hem direct opsturen naar de ontvanger.

Mocht het product vuil zijn dan kun je het eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek.
Let op dat het product niet nat wordt!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!

Kies je ervoor om tape mee te bestellen:
Je krijgt dan twee verschillende soorten dubbelzijdige tape bij jouw bestelling.
Foampads:
Kleine vierkantjes / rondjes van 2x2cm en zijn 1 mm dik.
Doorzichtige dubbelzijdige tape: Deze zijn ook geschikt om iets op het raam te bevestigen!

Aan beide kanten van de foampad/doorzichtige tape zit een kleefzijde. Mochten de stickers nog te groot zijn, dan kun je deze gemakkelijk op maat knippen. Knip de stickers op maat mét de folie er nog op. Haal vervolgens de folie aan één zijde eraf en plak de stickers op de gewenste plaats op het product. Haal vervolgens de andere zijde van de folie eraf en bevestig het product op het gewenste oppervlakte. Dubbelzijdige tape hecht niet op elk oppervlakte even sterk, daarom leveren we twee verschillende soorten. Test de tape eerst uit op de muur met bijvoorbeeld een ander, even zwaar, product voordat je de naam er mee ophangt. Ben je er niet zeker van of de tape op jouw ondergrond hecht, koop dan iets wat er wel geschikt voor is! We zijn niet verantwoordelijk voor het loslaten van tape of beschadigingen aan de muur/deur etc.

——————–

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar boven