, ,

Houten 3D geboortebord

Vanaf 22.95

© Op dit product van Voor de Hummelkes is auteursrecht van toepassing

Afmetingen: doorsnede van 20cm
Dikte hout: 6mm
Materiaal: Populierenhout
Materiaal gekleurde sticker: vinyl

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

houten-3d-bord

Houten 3D geboortebord;
Ontwerp hier jouw eigen Houten 3D geboortebord! Het houten 3D geboortebord uniek, ze worden namelijk door onszelf ontworpen én gemaakt!
Met behulp van een laser worden de gewenste letters door ons uit het hout gesneden. Zou je het geboortebord graag op de muur willen bevestigen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee! Je kunt het geboortebord mét of zonder datum bestellen. De datum wordt altijd zoals op de afbeelding gemaakt, zonder streepjes of een slash tussen de cijfers.

Je kunt hem persoonlijk maken door zelf de kleur van de folie uit te kiezen en dan naam & datum toe te voegen.
Het bord kan ter decoratie worden opgehangen op de kinderkamer of je zet hem op een mooie plank tegen de muur.
Zorg er wel voor dat het product niet nat wordt. Even opletten dus als jouw kleintje nog geneigd is om alles in het mondje te laten verdwijnen.

Mocht het product vuil zijn dan kun je het eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek.
Let ook hier er op dat het product niet nat wordt!

Stappenplan om zelf te ontwerpen:
– vink aan welke kleur vinyl je op de voorkant van het bord wilt,
– vul de gewenste naam in,
– vink aan of je wél of liever geen geboortedatum erbij wilt,
– kies je voor ja; vul de geboorte datum in,
– en hop, in het winkelmandje!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag! Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of je alles juist hebt ingevuld.

Kies je ervoor om tape mee te bestellen:
Je krijgt dan twee verschillende soorten dubbelzijdige tape bij jouw bestelling.
Foampads:
Kleine vierkantjes / rondjes van 2x2cm en zijn 1 mm dik.
Doorzichtige dubbelzijdige tape: Deze zijn ook geschikt om iets op het raam te bevestigen!

Aan beide kanten van de foampad/doorzichtige tape zit een kleefzijde. Mochten de stickers nog te groot zijn, dan kun je deze gemakkelijk op maat knippen. Knip de stickers op maat mét de folie er nog op. Haal vervolgens de folie aan één zijde eraf en plak de stickers op de gewenste plaats op het product. Haal vervolgens de andere zijde van de folie eraf en bevestig het product op het gewenste oppervlakte. Dubbelzijdige tape hecht niet op elk oppervlakte even sterk, daarom leveren we twee verschillende soorten. Test de tape eerst uit op de muur met bijvoorbeeld een ander, even zwaar, product voordat je de naam er mee ophangt. Ben je er niet zeker van of de tape op jouw ondergrond hecht, koop dan iets wat er wel geschikt voor is! We zijn niet verantwoordelijk voor het loslaten van tape of beschadigingen aan de muur/deur etc.

——————–

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct.
Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Hieronder vind je de kleuren waaruit je kunt kiezen:

kleuren-vinyl01

Scroll naar boven