Houten naamcirkel

19.95

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
Dikte van het hout: 6mm
Materiaal: populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

 

Beschrijving

Kinderkameraccessoires-houten-cirkel-met-naam

Houten naamcirkel
Deze houten naamcirkel staat prachtig op het kamertje van jouw kleintje. Hij is door ons zelf gemaakt met onze eigen laser. De houtennaamcirkel wordt in één geheel uit het hout gelaserd, hierdoor kun je hem eenvoudig aan de muur hangen of mooi op een plankje neerzetten ter decoratie op het kamertje van jouw kleine. Zou je de houten cirkel graag op de muur hangen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee! Vind je het leuk om het kamertje op te vrolijken met nog een leuk houten diertje of een toffe gepersonaliseerde regenboog erbij, neem dan een kijkje bij de andere kinderkameraccessoires. De houten naamcirkel is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Selecteer jouw gewenste afmeting, de hoeveelheid namen en hop, in de winkelmand!

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke wenskaart toe aan de bestelling! Je kunt het kaartje door ons laten schrijven, dan kunnen we hem direct opsturen naar de ontvanger.

Mocht het product vuil zijn dan kun je het eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek.
Let op dat het product niet nat wordt!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers