Houten naam

21.95

Dikte hout; 6mm
Materiaal: Populierenhout
Je kunt zelf kiezen welke breedte je graag wilt;
30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm en zelfs 1 meter !

Afhankelijk van het aantal letters i.c.m de breedte die jij kiest wordt de hoogte en de breedte per letter bepaald. Hoe langer de naam hoe smaller de letters zullen zijn. Kies bij een langere naam ook voor een groter formaat. De namen van Beau & Luca, zoals op de afbeelding, hebben een breedte van 50cm. Om alles netjes en evenredig groot te maken, hebben we bij de grotere maten (vanaf 70cm) een minimaal aantal letters als vereiste.

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

    • 0.75 €
    • Meerprijs voor de geselcteerde optie: 0 €
 

Beschrijving

Kinderkameraccessoires_houten_naam01

Houten naam
Hoe leuk is het om een mooie houten naam van jouw kindje te laten maken voor op zijn/haar slaapkamertje.

De houten naam wordt in één geheel uit het hout gelazerd, hierdoor kun je hem eenvoudig aan de muur hangen of mooi op een plankje neerzetten ter decoratie.
Zou je de naam graag op de muur hangen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee!

Twijfel je over welke maat mooi past bij de naam? Of wil je graag meerdere namen en wil je deze ongeveer even groot? Stuur ons dan gerust een appje of mailtje en wij maken een voorbeeld voor je zodat je wellicht makkelijker een keuze kunt maken. Door middel van het voorbeeld kunnen wij laten zien wat de beste keuze voor je is.

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of alles juist is ingevuld.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers