Houten 3D scrabble letters

7.95

© Op dit product van Voor de Hummelkes is auteursrecht van toepassing

Afmetingen; 8cm x 8cm
Materiaal: Populierenhout
Prijs per letter

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

 

Beschrijving

Kinderkameraccessoires-houten-3D-scrabble-letters

Houten 3D scrabble letters
Deze toffe houten 3D scrabble letters worden door onszelf ontworpen én gemaakt! Met behulp van onze eigen laser snijden wij de vierkantjes en de letters uit, daarna graveren wij de cijfers erin en voegen de gewenste kleur toe aan de letter. De cijfertjes kun je niet zelf bepalen, deze horen standaard bij de letters, elke letter heeft een eigen cijfer. De scrabble letters zijn leuk voor aan de muur, op de kast of ergens anders in de babykamer! Ze zijn enig voor jouw eigen kleintje maar ze zijn ook een origineel cadeau om weg te geven! Zou je de scrabble letters graag op de muur willen hangen maar heb je niets in huis? Bestel dan gelijk wat dubbelzijdige tape mee!

De scrabble letters zijn niet alleen leuk voor jouw kleintje maar ook voor jou zelf. Maak er de leukste woorden van en zet ze bijvoorbeeld op een plankje of kast met Pasen, kerst of een verjaardag. Je kunt namelijk zelf jouw kleuren en woorden bepalen. Dus ook woorden als “pasen”, “kerst”, “jarig”, “hoera” etc. kun je heel leuk er mee maken!

Mocht het product vuil zijn dan kun je het eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek.
Let er op dat het product niet nat wordt!

Stappenplan om zelf te ontwerpen:
– vul de naam in,
– automatisch wordt de prijs voor je berekend,
– en hop, in het winkelmandje!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of je geen spelfouten etc. hebt gemaakt!

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven,
knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten,
nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden.
Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers