Houten herinneringskist “Julia”

Vanaf 44.95

Materiaal: Grenen kist, populieren deksel met een MDF bodem.
Exclusief door ons geproduceerd en alleen bij ons verkrijgbaar!

Afmetingen: 40 x 30 x 23 cm (bxlxh)
Kleur: Onbehandeld naturel hout

De kisten zijn een houten product, de nerven, knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

Houten-herinneringskist-Julia
Houten herinneringskist “Julia”
Het eerste paar schoentjes, het eerste tandje, (echo)foto’s, knuffels, noem het maar op. Van het eerste levensjaar van jouw kleintje wil je vaak van alles bewaren om die mooie herinneringen aan dit speciale jaar te koesteren. Daar is deze houten herinneringskist “Julia” i-de-aal voor!

Doordat de kist lekker ruim is past er genoeg in, zelfs nog spulletjes van ná het eerste levensjaar of een mooi fotoalbum om later samen te kunnen bekijken. Ze hebben een klepdeksel met scharnieren en blijft open staan d.m.v het witte lint.

Vindt je het leuk om de kist samen met jouw kleintje te personaliseren? Dat kan met de blanco houten herinneringskist! Doordat de kist gemaakt is van onbehandeld/ongelakt hout is hij eenvoudig te beschilderen met verf of stiften.

Omdat de deksel gemaakt is van populierenhout heb je een mooie lichte deksel waarop de creaties van jouw kleintje goed te zien zijn. Ook als je later nog een kist bijbesteld, dan zullen wij een kist leveren met een deksel van met een vrijwel egale bovenkant. Het grenen hout (de kist zelf) kan wel enigszins per kist verschillen qua kleine houtnerven/knoesten. Wil je graag een kist met een ander ontwerp dan “Charlie” erop, neem dan een kijkje bij de andere herinneringskisten. In de webshop vind je een aantal standaard ontwerpen of kies ervoor om een herinneringskist te laten maken op basis van het geboortekaartje van de kleine!

Wil je graag ook nog gegevens op de kist zoals: Geboortegewicht, tijd en lengte: Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Scroll naar boven