Houten herinneringskist “geboortekaartje”

Materiaal: Grenen kist, populieren deksel met een MDF bodem.
Exclusief door ons geproduceerd en alleen bij ons verkrijgbaar!

Afmetingen: 40 x 30 x 23 cm (bxlxh)
Kleur: Onbehandeld naturel hout

De kisten zijn een houten product, de nerven, knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

houten-herinneringkist-geboortekaartje

Houten herinneringskist “geboortekaartje”
Het eerste paar schoentjes, het eerste tandje, (echo)foto’s, knuffels, noem het maar op. Van het eerste levensjaar van jouw kleintje wil je vaak van alles bewaren om die mooie herinneringen aan dit speciale jaar te koesteren. Daar is deze houten herinneringskist “geboortekaartje” i-de-aal voor! Jij levert het geboortekaartje bij ons aan en wij maken een ontwerp op maat.

Hoe doe je dit? Eenvoudig! Stuur ons een bericht met hierin jouw geboortekaartje als bijlage en vermeldt eventuele wensen en wij maken een ontwerp op maat voor je. Let wel op dat je een duidelijke, scherpe, goed belichte foto maakt, of nog beter: het digitale ontwerp stuurt. Wij zullen z.s.m contact met je opnemen, binnen 24uur.

Doordat de kist lekker ruim is past er genoeg in, zelfs nog spulletjes van ná het eerste levensjaar of een mooi fotoalbum om later samen te kunnen bekijken. De kisten zijn voorzien van een klepdeksel met scharnieren en blijft open staan d.m.v het witte lint.

Omdat de deksel gemaakt is van populierenhout heb je een mooie lichte deksel waarop de gravering mooi op uitkomt. Ook als je later nog een kist bijbesteld, dan zullen wij een kist leveren met een deksel met een vrijwel egale bovenkant. Het grenen hout (de kist zelf) kan wel enigszins per kist verschillen qua kleine houtnerven/knoesten.

Liever een ander ontwerp of zelf aan de slag?
Wil je graag een kist met een standaard ontwerp erop, neem dan een kijkje bij de andere herinneringskisten. In de webshop vind je een aantal standaard ontwerpen of kies voor een blanco herinneringskist en ga zelf aan de slag of samen met jouw kleintje!

 

Scroll naar boven