Houten herinneringskist “Family moments”

44.95

Materiaal: Grenen kist, populieren deksel met een MDF bodem.
Exclusief door ons geproduceerd en alleen bij ons verkrijgbaar!

Afmetingen: 40 x 30 x 23 cm (bxlxh)
Kleur: Onbehandeld naturel hout

De kisten zijn een houten product, de nerven, knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

(meer info onderaan de pagina)

Beschikbaar via nabestelling

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

Houten-herinneringskist-Family-moments03
Houten herinneringskist “‘Family moments”
Jullie bruiloft, de geboorte van jullie kind(eren), uitstapjes, vakanties, je maakt heel wat mooie herinneringen in het leven. In deze houten kist kun je alles samen bij elkaar bewaren. Bewaar er je fotoboeken in, de tickets van de bioscoop van je eerste date, de eerste schoentjes van je kind(eren) etc.  De kist heeft een mooie grote afmeting waardoor er voldoende in past. De kisten hebben een klepdeksel met scharnieren en blijft open staan d.m.v het witte lint.

Heb je er liever een andere tekst op of nog een datum erbij, er is van alles mogelijk. Neem even contact met ons op en wij gaan graag voor je aan de slag!

Vindt je het leuk om de kist samen met jouw kleintje te personaliseren? Dat kan met de blanco houten herinneringskist! Doordat de kist gemaakt is van onbehandeld/ongelakt hout is hij eenvoudig te beschilderen met verf of stiften.

Omdat de deksel gemaakt is van populierenhout heb je een mooie lichte deksel waarop de creaties van jouw kleintje goed te zien zijn. Ook als je later nog een kist bijbesteld, dan zullen wij een kist leveren met een deksel met een vrijwel egale bovenkant. Het grenen hout (de kist zelf) kan wel enigszins per kist verschillen qua kleine houtnerven/knoesten. Wil je graag een kist met een ander ontwerp dan “Family moments” erop? Neem dan een kijkje bij de andere herinneringskisten. In de webshop vind je een aantal standaard ontwerpen of kies ervoor om een herinneringskist te laten maken op basis van het geboortekaartje van de kleine!

Scroll naar boven