, ,

Vensterbankfiguren

Vanaf 2.50

Alle vensterbankfiguren zijn los verkrijgbaar, de prijs is per stuk. De afmetingen van de vensterbankfiguren vindt je onderaan de pagina.

Bij houten grachtenpandjes vindt je de prachtige grachtenpandjes en bij houten huisjes vind je nog twee leuke huisjes én een kerkje.

Dikte van het hout: 6mm
Materiaal: populierenhout

(meer info onderaan de pagina)

Categorieën: , ,
Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

feestdagen-vensterbankfiguren001
Vensterbankfiguren
Deze vensterbankfiguren zijn een leuke aanvulling op de grachtenpandjes en huisjes.  Met de aanvullende sinterklaas en-/of kerstfiguren maak je jouw grachtenstraatje nóg gezelliger! Alle figuren zijn los verkrijgbaar, zo kun je zelf de volgorde en het aantal huisjes bepalen. Hier vindt je de leuke pietjes, bomen, sinterklaas maar ook hele leuke kerstfiguren! Je kunt de vensterbankhuisjes eenvoudig op het raam bevestigen met dubbelzijdige doorzichtige tape. De huisjes en losse figuren zijn niet bedoeld als speelgoed. De fragiele onderdelen kunnen breken, behandel ze voorzichtig

Op het raam bevestigen:
Gebruik bij kleinere huisjes en figuren maar gedeeltes van de sticker. De sticker plakt anders té sterk en dan zouden onderdelen kunnen breken bij het verwijderen. Je kunt de sticker eenvoudig in tweeën of vieren knippen als de folie er nog op zit.

– Reinig je raam grondig,
– Verwijder de folie op de sticker,
– Bekijk goed waar je de sticker wilt hebben, deze zijn namelijk voor éénmalig gebruik,
– Plak het huisje/figuur op het raam,
– Ben bij het verwijderen van de huisjes voorzichtig,
De stickers plakken sterk, ben voorzichtig, trek het niet in één keer van het raam!

De figuren zijn in meerdere formaten verkrijgbaar (XXS-XXXL).
Sommige figuren zijn zijn niet verkrijgbaar in grotere formaten, omdat ze dan te groot zijn en niet meer in de machine passen.

Stappenplan vensterbankfiguren:

– Selecteer welk figuur je graag zou willen,
– Wil je er dubbelzijdige doorzichtige tape bij om ze op het raam te bevestigen?
– Klik op het + als je meerdere figuren wilt bestellen van het geselecteerde figuur
– En hop … in de winkelmand!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn.
Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten.
Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn.
Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct.
Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar boven