, ,

Houten grachtenpandjes

Vanaf 6.95

Alle grachtenpandjes zijn los verkrijgbaar, de prijs is per stuk. De afmetingen van de grachtenpandjes vindt je onderaan de pagina

Bij vensterbankfiguren vindt je de leuke sinterklaas & kerstfiguren en bij houten huisjes vind je nog twee leuke huisjes én een kerkje

Dikte van het hout: 6mm
Materiaal: onbehandeld populierenhout

(meer info onderaan de pagina)

Categorieën: , ,
Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

feestdagen-houten-grachtenpandjes00

Houten grachtenpandjes
Deze houten grachtenpandjes zijn leuk om op het raam te plakken tijdens de feestdagen. De huisjes zorgen direct voor een leuke sfeer! De grachtenpandjes zijn los verkrijgbaar, zo kun je zelf de volgorde en het aantal huisjes bepalen. Bij vensterbankfiguren vindt je de leuke pietjes, bomen, sinterklaas maar ook hele leuke kerstfiguren. Wil je nog een huisje of kerkje erbij, kijk dan bij houten huisjes. Je kunt de grachtenpandjes eenvoudig op het raam bevestigen met dubbelzijdige doorzichtige tape (éénmalig te gebruiken). Of zet ze ergens neer op een voetje/standaard. Deze kun je direct mee bestellen. De voetjes/standaard is alleen geschikt voor de huisjes en grachtenpandjes, niet voor de losse figuren. De grachtenpandjes zijn niet bedoelt als speelgoed! De fragiele onderdelen kunnen breken, behandel ze voorzichtig

Op het raam bevestigen:
Gebruik bij kleinere huisjes en figuren maar gedeeltes van de sticker. De sticker plakt anders té sterk en dan zouden onderdelen kunnen breken bij het verwijderen. Je kunt de sticker eenvoudig in tweeën of vieren knippen als de folie er nog op zit.

– Reinig je raam grondig,
– Verwijder de folie op de sticker,
– Bekijk goed waar je de sticker wilt hebben, deze zijn namelijk voor éénmalig gebruik,
– Plak het huisje/figuur op het raam,
– Ben bij het verwijderen van de huisjes voorzichtig,
De stickers plakken sterk, ben voorzichtig, trek het niet in één keer van het raam maar rustig met een draaiende beweging!

De huisjes hebben verschillende afmetingen, op de tweede afbeelding in de galerij zie je rechtsboven in de huisjes een cijfer staan:
#1 Spits dak: 11 x 32cm
#2 Golvend dak: 12 x 27cm
#3 Zadeldak: 11.5 x 27.5cm
#4 Trapgevel: 12 x 28.5cm
#5 Plat met schoorsteen: 12 x 25.5cm

Stappenplan vensterbankhuisjes:

– Selecteer welk huisje je graag zou willen,
– Wil je er dubbelzijdige doorzichtige tape bij om ze op het raam te bevestigen?
– Wil je er graag een standaard/voetje bij? (deze zijn alleen bedoeld voor de huisjes, niet voor de losse figuren)
– Klik op het + als je meerdere huisjes wilt bestellen van het geselecteerde huisje
– En hop … in de winkelmand!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn.
Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten.
Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn.
Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproduct.
Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

 

Scroll naar boven