, ,

Houten aftelkalender Sinterklaas

Vanaf 27.95

© Op dit product van Voor de Hummelkes is auteursrecht van toepassing

Afmetingen: 32cm x 15cm
Dikte: 12mm
Materiaal: Populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

houten-aftelkalender-sinterklaas001

Houten aftelkalender Sinterklaas
Kinderen vinden het fijn om af te tellen naar een grote gebeurtenis zoals Pakjesavond of Kerstmis. De houten aftelkalender Sinterklaas is hier uitermate geschikt voor. Jouw kind heeft op deze manier duidelijk in zicht hoelang het nog duurt tot Pakjesavond. Elke dag mag hij/zij het cijfertje in de kalender omwisselen met een ander cijfer. Zo ziet hij/zij precies wanneer het bijna Pakjesavond is.

De aftelkalender wordt geleverd met 12kaartjes. (Cijfers 0 t/m 9 waarvan het cijfer 1 +2 dubbel in de set zitten)  Het zijn er voldoende om direct na de intocht van Sinterklaas samen te starten met aftellen. Doordat er geen datums op de kaartjes staan is de kalender meerdere jaren te gebruiken!

>> Vind je de aftelkalender leuk om op bijvoorbeeld het kinderdagverblijf/school/dagbesteding te gebruiken maar is hij te klein? We kunnen de aftelkalenders in verschillende afmetingen maken. Neem dan eventjes contact met ons op voor de mogelijkheden!

De kalender is gemaakt van populierenhout, de kleur achtergrond van het aftelvakje kun je zelf bepalen! Beneden aan de pagina vind je alle mogelijke kleuren. Je kunt de kalender op de kast/plank tegen de muur zetten maar je kunt er ook voor kiezen om een standaard/voetjes mee te bestellen.

Stappenplan houten aftelkalender Sinterklaas:
– Selecteer welke kleur vinyl je graag als achtergrond wilt,
– Wil je een standaard/voetje erbij?
– En hop, in het winkelmandje!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of alles juist is ingevuld.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproductWij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Hieronder vindt je de kleuren waaruit je kunt kiezen:
kleuren-vinyl01

Scroll naar boven