, ,

Houten kerstsok met naam

Vanaf 13.95

© Op dit product van Voor de Hummelkes is auteursrecht van toepassing

Afmetingen; 22x14cm
Dikte: 6mm
Materiaal: Populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke (kerst)kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

feestdagen-houten-kerstsok-met-naam

Houten kerstsok met naam
Deze houten kerstsok met naam maakt jouw kerstboom helemaal compleet! De kerstsok snijden we met onze eigen laser voor je uit. In de kerstsok kunnen namen t/m 7 letters. De houten kerstsok wordt geleverd incl. hennep touw, maar je kunt hem aan elk touw/lint hangen dat jij mooi vind en bij jouw kerstboom past!

Naast de houten kerstsok met naam staan er nog meer kerstballen in de webshop die je kunt personaliseren:
Kerstballen met naam (zonder gekleurde achtergrond),
3D kerstballen met naam (mét gekleurde achtergrond)
Kerstballen met naam voor jouw hond of kat,
3D kerstballen voor jouw hond of kat (mét gekleurde achtergrond),
en “mijn eerste kerst” kerstbal

Alle bestellingen worden als een cadeautje ingepakt, je kunt de kerstbal dus ook direct door ons naar iemand laten opsturen!
Voeg dan nog een leuke (kerst)kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of alles juist is ingevuld.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproductWij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar boven