, ,

Houten kersthanger hondenpootje met naam

Vanaf 9.95

Afmetingen; 9cm doorsnede
Dikte: 6mm
Materiaal: Populierenhout

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Het is een houten product, de nerven knoesten etc. kunnen per product verschillen. Het kan dus ook een klein beetje afwijken van de afbeelding hiernaast. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

(meer info onderaan de pagina)

Maak een voorbeeld

Vervang de tekst "Typ hier" door jouw gewenste naam om een voorbeeld te maken. De eerste letter is een hoofdletter. Indien je dit niet wilt, geef dit aan bij de opmerking tijdens het bestellen. Indien geen opmerking bij de bestelling is geplaatst, produceren wij met hoofdletter.

Typ hier
Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering
Vanuit Limburg

houten-kersthanger-hondenpootje-met-naam

Houten kersthanger hondenpootje met naam
Deze houten kersthanger hondenpootje met naam maakt jouw kerstboom helemaal compleet! De kerstbal snijden we met onze eigen laser voor je uit. In de kerstbal kunnen namen tot en met 7 letters. De houten kersthanger wordt geleverd inclusief hennep touw, maar je kunt hem aan elk touw/lint hangen dat jij mooi vind en bij jou kerstboom past! In de webshop vindt je ook nog houten kerstballen met naam zonder achtergrond, houten 3D kerstballen met gekleurde achtergrond én ook nog een leuke kersthanger met een kattenpootje voor jou lieve kat!

Stappenplan om zelf te ontwerpen:
– Vul de naam in,
– En hop, in het winkelmandje!
Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke kaart toe!

Zodra de bestelling binnen is gaan wij zo snel als mogelijk voor je aan de slag!
Let op: alles wordt direct overgenomen zoals het door de klant wordt ingevuld. Controleer dus liever een keer extra of alles juist is ingevuld.

Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Het kan zijn dat graveringen niet overal gelijk gekleurd zijn en/of nerven, knoesten en andere onregelmatigheden in het eindproduct zitten. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze zich vooral aan de achterkant bevinden. Aan de voorkant zouden kleine knoesten, nerven en onregelmatigheden wel eventueel zichtbaar kunnen zijn. Na verloop van tijd kan het zijn dat houten producten lichtjes krom gaan trekken als ze in vochtige, droge of ruimtes met airco bevinden. Dit is geen defect, het is immers een natuurproductWij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers

Scroll naar top