,

Borstvoedingsketting Oker

10.95

De borstvoedingsketting Oker bestaat uit houten & siliconen kralen.

Let op! De ketting opent dmv een breeksluiting. Deze breek je open tussen wijsvinger en duim, niet aan de sluiting trekken!

Afmetingen:
Van sluiting tot sluiting is de ketting: ca. 84cm.
Draaglengte verschilt per persoon: ca 35-38 cm,
vanuit de nek gemeten.

(meer info onderaan de pagina)

Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

borstvoedingsketting_oker

Borstvoedingsketting Oker

Soms raakt jouw kindje tijdens het voeden afgeleid of is hij / zij al afgeleid voordat je bent begonnen met voeden. Het spelen met een voedingsketting kan dan een goede manier zijn om de aandacht vast te houden. Ook voorkomt het dat jouw kindje aan jouw mooie ketting, haren of shirt trekt of de neiging heeft tot krabben of krassen.

De borstvoedingskettingen zijn ook ideaal als jouw kindje in een draagdoek op jouw buik draagt. Zo heeft jouw kindje tijdens het dragen ook iets om mee te spelen / aan te friemelen.

De borstvoedingsketting Oker is gemaakt van houten & siliconen kralen. Door de afwisseling in materiaal blijft het kindje geboeid ermee spelen. De verschillende structuren van de materialen zijn fijn voor het kindje om te voelen en ontdekken. We hebben op onze pagina borstvoedingskettingen meerdere ontwerpen staan. Vind je het leuk om zelf jouw ketting te ontwerpen; dat kan! Neem een kijkje bij de create your own versie van de ketting en stel jouw eigen kleuren samen!

Onderhoud en veiligheid:
De ketting sluit met een ‘klik-sluiting’, deze sluiting klikt los zodra er met flinke kracht aan getrokken wordt.
Dit ter beveiliging zodat je je niet kunt bezeren.
De ketting opent dmv een breeksluiting. Deze breek je open tussen wijsvinger en duim, niet aan de sluiting trekken!

Het is een zeer onderhoudsvriendelijk product. Net zoals onze andere siliconen producten is ook dit product eenvoudig schoon te houden. Met een vochtige doek poetst u zo al het vuil eraf!

Is het een cadeautje? Voeg dan nog een leuke wenskaart toe! Je kunt er voor kiezen om deze zelf te schrijven of door ons te laten schrijven. Laat je hem door ons schrijven, dan kunnen wij hem ook direct naar de ontvanger opsturen. Vul dan tijdens het bestelproces bij “verzendadres” het adres in van de ontvanger. Alle bestellingen worden als een cadeautje ingepakt zodat het ook écht een verassing is als hij bij diegene wordt bezorgd.

Kleur

Blauw, Licht paars, Munt, Roze

Scroll naar boven