Aanbieding!
, ,

Siliconen bijtfiguur uil

4.005.00

Afmetingen:
Ca. 8cm x 8cm

Je kunt het bijtfiguur aan een tof speelkoord hangen en af en toe omwisselen met een houten bijtfiguur. Zo ontdekt jouw kleintje verschillenden materialen & structuren.

(Meer info onderaan de pagina)

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Hoge kwaliteit
Op maat gemaakte producten
Uit eigen werkplaats
Snelle levering (gratis vanaf 75 euro in NL)
Vanuit Nieuwstadt, Limburg

siliconen_bijtfiguur_uiltje02
Siliconen bijtfiguur uil

Het siliconen bijtfiguur uil heeft aan beide kanten dezelfde structuur, perfect voor het masseren van het tandvlees van uw baby bij doorkomende tandjes. Onze siliconen bijtfiguren zijn vrij van BPA, PVC, lood en ftalaten (weekmakers). Silicone is een heel mooi product, speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die last hebben van doorkomende tandjes! De siliconen bijtfiguren zijn sterk, flexibel, veilig, makkelijk schoon te maken en in vele variaties en kleuren verkrijgbaar.

Bovendien kun je de producten ook in de koelkast leggen zodat ze gekoeld zijn. Daardoor geeft het verlichting bij pijn van doorkomende tandjes. Het siliconen figuur is makkelijk schoon te maken: met een vochtige doek verwijdert u eenvoudig het vuil van het product.

Heb je de speelkoorden al gezien? Hier kun je het autootje leuk aanhangen, op deze manier raakt jouw kleintje het siliconen bijtfiguur niet kwijt

Veiligheidsinstructies:

  • De siliconen bijtfiguren zijn bedoeld om tandjesleed te verzachten
  • Je kunt de producten koelen met koud water of even in de koelkast of vriezer leggen hiermee verzacht je tandjesleed
  • Zodra het kindje tandjes heeft, is het product niet meer geschikt voor hem/haar
  • Controleer het product op losse onderdelen en eventuele oneffenheden 
  • Op onze pagina veiligheid vindt je per product de uitgebreide veiligheidsinstructies.Al onze siliconen producten zijn vrij van BPA, Ftalaten (weekmakers) en PVC. Onze houten producten zijn van zacht geschuurd beukenhout. De producten zijn door een onafhankelijke partij getest en zijn goed gekeurd volgens de Europese voedingswaarden industrie. Onze producten zijn met zorg geselecteerd op de beste kwaliteit en worden gemaakt in Limburg (Nederland).
Kleur

Blauw, Fuchsia, Geel, Grijs, Munt, Zwart

Scroll naar boven