Voor de Hummelkes

In onze webshop vindt je veilig en gecertificeerde gepersonaliseerde siliconen producten zoals bijtringen, speenkoorden & speelkoorden.

Maar ook shop je hier de leukste houten kinderkamer decoratie, kraamcadeau’s en wenskaarten!

Met onze eigen laser maken wij de mooiste houten producten voor jou & jouw kindje.

Ook maken wij regelmatig producten op maat. Heb je zelf een leuk idee voor een houten product maar staat het niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

voorpagina_suah_tussen_gras

Kinderkamer decoratie

Het stylen van de kinderkamer is vaak één van de leukste dingen om te doen. Wij helpen je daar graag een handje bij met onze houten producten! Met onze kinderkamer decoratie maak je het kamertje van de kleine dame of heer helemaal af. Bovendien kun je veel van de houten producten ons laten personaliseren. Bij een aantal producten kun je zelf de kleuren of tekst uitkiezen. Dit staat allemaal duidelijk bij de producten aangegeven. Ook is het leuk om deze producten cadeau te geven, zoals een gave naampuzzel of een geboortebord!

Alle kinderkamer decoratie wordt door onszelf gemaakt d.m.v. onze eigen laser. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw van Nederlandse leveranciers.  Gezien hout een levend product is kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. We zoeken altijd het mooiste hout voor jullie uit zodat het resultaat altijd fantastisch is!

Waar wij voor staan

Hoge kwaliteit

Uit eigen werkplaats

Op maat gemaakte producten

Snelle levering

Persoonlijk advies

Vanuit Limburg (Nederland)

houten-tekst-Welkom-Sint-&-Piet

Welkom sint en piet!

Wij produceren de leukste items voor de feestdagen! Van raamdecoratie, kinderkamer decoratie en items voor in de boom. 

Onze producten worden in eigen werkplaats gemaakt en zijn aan te passen om een uniek cadeau te geven.

Houten herinneringskisten

Het eerst paar schoentjes, het eerste tandje, (echo)foto’s, knuffels, noem het maar op. Van het eerste levensjaar van jouw kleintje wil je vaak van alles bewaren om die mooie herinneringen aan dit speciale jaar te koesteren. Daar zijn onze houten herinneringskisten i-de-aal voor!

Ga zelf aan de slag met de blanco houten herinneringskist en personaliseer hem, samen met jouw kleintje.

Kies voor één van onze ontwerpen, óf een eigen, zoals het geboortekaartje, en laat dit middels onze laser graveer machine blijvend op het deksel van de houten kist graveren.

blanco-houten-herinneringskist01
wenskaart-bijtring

Bijtringen, speenkoorden en (borst)voedingskettingen op maat

Sinds 2017 maken wij op maat gemaakte siliconen bijtringen, speenkoorden en (borst)voedingskettingen.

Ze zijn en blijven ontzettend leuk om als kraamcadeau te geven én te krijgen. Mede door de grote keuze aan kleuren kun je altijd afstemmen op wat de ontvanger mooi vindt. Stel er bijvoorbeeld eentje samen waar de kleuren van het geboortekaartje in terug komen. Hoe uniek is dat!

© 2023Voor de Hummelkes. Alle rechten voorbehouden

Scroll naar boven