Samenwerken

Wij werken regelmatig en graag samen met andere bedrijven, winkeleigenaren, influencers, bekende Nederlanders/Belgen en mama’s!

Wij krijgen hier regelmatig vragen over en willen middels deze pagina graag wat informatie geven. Wij hebben deze pagina in verschillende koppen ingedeeld, zodat u nog sneller uw informatie kunt vinden.

Bedrijf & Stichting

Heeft u een bedrijf of stichting zoals bijvoorbeeld een kinderdagverblijf? Graag werken wij met u samen in de vorm van eigen op maat gemaakte producten, flyers, kortingsbonnen of een leuke goodiebag. Zelf een cool idee? Tof! Laat het ons weten!

Influencer, bekende Nederlander/Belg & Mama

Wij komen graag in contact met influencers, bekende Nederlanders/Belgen en niet te vergeten mama’s en mama’s to-be. Voor influencers, mama’s en mama’s to-be hebben wij de afspraak dat deze minimaal 2000 volgers van Nederlandse/Belgische afkomst dienen te hebben. Voor bekende Nederlanders/Belgen hebben we aangepaste afspraken die wij graag persoonlijk bespreken. Stuur ons een bericht!

influencer

Winkeleigenaar & concept store

Bent u een winkeleigenaar of eigenaar van een concept store en wilt u graag aanvullende producten verkopen? Wij komen graag met u in contact. Wij kunnen afspraken over verkoop en commissie maken en op factuur basis met u samenwerken. Neem contact met ons op.

conceptstore