Samenwerken

Wij werken regelmatig en graag samen met andere bedrijven, winkeleigenaren, influencers, bekende Nederlanders/Belgen en mama’s!
Regelmatig krijgen wij hier vragen over en willen middels deze pagina graag wat informatie geven over het samenwerken. Deze pagina is in verschillende koppen ingedeeld, zodat je nog sneller de juiste informatie kunt vinden.

 

bedrijf_stichtingBedrijf & Stichting

Heb jij een leuk bedrijf of stichting? Dan kunnen wij misschien samenwerken en is onderstaande iets voor jou!
Wij werken graag samen met bedrijven in de vorm van op maat gemaakte producten, flyers, kortingsbonnen of een leuke goodiebag.

Op de foto zie je bijvoorbeeld een aantal bijtringen die wij gemaakt hebben voor in goodiebags voor een kinderdagverblijf.
Bij elke nieuwe aanmelding van een baby op het kinderdagverblijf krijgen de ouders een leuke goodiebag met daarin een mooie bijtring van ons.
De bijtringen zijn afgestemd op de kleuren van het kinderdagverblijf en het visje is gekozen omdat de babygroep op het kinderdagverblijf  “de visjes” heet.

Of heb jij bijvoorbeeld een fotostudio en maak je vaker new-born fotos? Hoe leuk is het dan om een kleinigheidje aan de kersverse papa’s en mama’s na de fotoshoot mee te geven. Wij kunnen een bijtring maken in de kleuren van jouw logo en hangen er bijvoorbeeld een leuke houten bijtfiguur in de vorm van een fototoestel aan.

Dit soort leuke samenwerkingen kunnen natuurlijk in allerlei vormen plaats vinden. Het kan ook in de vorm van een toffe sleutelhanger, flyers, kortingcodes etc.
Bij een afname van grote getale kunnen wij uiteraard kijken naar een leuke korting op de producten.
Heb je zelf nog een ander leuk idee? Tof! Laat het ons weten!  Je kunt contact met ons opnemen bij interesse, dan kijken we samen naar de ideeën en mogelijkheden

 

influencer

Influencer, mama of bekende Nederlander/Belg 

Heb jij momenteel een leuke social media-pagina, Instagram-account, blog of vlog in kinderartikelen of iets dat aansluit op onze producten/doelgroep?
Of heb je zelf lieve kids die graag met onze producten spelen / gebruiken en ben jij zéér actief op social media?
Dan is samenwerken met jou misschien wel interessant! Lees  vooral verder op deze pagina!

Om meer bekendheid te krijgen, ook onder mensen die misschien nu niet direct op zoek zijn naar onze producten,  werken wij graag samen met gepassioneerde influencers om onze bekendheid te vergroten.

Eigenlijk vinden wij iedere vorm van samenwerking al leuk! Het kost ons alleen enorm veel tijd om alle enthousiaste, inkomende e-mails te behandelen.
Onze klanten en bestellingen hebben onze absolute aandacht en prioriteit, zeker als we het wat drukker hebben.
Dus daarom bij deze een aparte pagina om je aan te melden als influencer!

Voor influencers, mama’s en mama’s to-be hebben wij de afspraak dat deze minimaal 5000 volgers van Nederlandse/Belgische afkomst dienen te hebben.
Uiteraard kijken wij niet alléén naar het aantal volgers maar ook naar de doelgroep, de interactie tussen de volgers, het soort foto’s / posts etc.

Soort samenwerking:
Het liefst zien wij barterdeals waarbij wij producten aan jou geven en jij hier een mooie post / vlog / blog of dergelijke van maakt.
Misschien klinkt het ingewikkeld, een barterdeal, maar eigenlijk is het heel simpel.  Barteren betekent dat we een uitwisseling doen van producten of diensten met een gesloten beurs.  We ruilen dus één of meerdere producten van ons tegen een dienst van een ander.  Dit kan in een vorm van een toffe blog of vlog zijn.
Maar ook posten op Instagram / Facebook is zeer gewenst voor ons. Een barterdeal hoeft niet iets eenmaligs te zijn.
Wanneer wij een leuke/goede partij hebben gevonden, kunnen hier leuke samenwerkingen uit voortkomen.
Wij hebben graag een leuk, persoonlijk en regelmatig contact en zien deze barterdeals niet alleen als een zakelijke overeenkomst!

Heb jij een ander tof idee om iets van ons te promoten, vragen of heb je interesse?
Stuur ons gerust een berichtje !

 

conceptstoreWinkeleigenaar & concept store

Ben je een winkeleigenaar of eigenaar van een concept store en wil je graag wat leuke aanvullende producten verkopen?
Wij komen graag met jou in contacten kunnen misschien op een leuke manier samenwerken! Wij kunnen afspraken maken over verkoop en commissie en op factuur-basis met je samenwerken. We hebben al een samenwerking met een concept-store-. Tijdens deze samenwerking verkoopt de eigenaresse onze producten in haar winkel en voor elk verkocht product krijgt zij een leuke vergoeding! 

Heb jij geen concept-store maar een leuke winkel in bijvoorbeeld kinderartikelen en zou je onze producten graag in jouw winkel verkopen? Dat kan zeker!
Voor verder mogelijkheden en prijzen kun je ons altijd vrijblijvend mailen!
Graag onderstaande in de mail vermelden:
– Naam onderneming/webwinkel
– Contactgegevens
– Vertel ons wat meer over jouw onderneming en wat je verkoopt

Wij nemen contact met je op en dan bespreken we samen de voorwaarden en wat er mogelijk is.

 

Scroll naar top