Retour en garanties

Retourretour_en_garanties

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel
zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via .
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Dit geldt alleen voor standaard producten. Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jullie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Let op: het laten vallen en beschadigingen van een product, al dan niet door verkeerde bevestiging, valt niet onder garantie. Enkel productiefouten en Transportschade valt onder garantie.

Retourneren

Wilt je een online bestelling terugsturen? Meld je retour dan aan via onderstaand retourformulier.

Let op: Retour geldt alléén voor standaard producten. Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten.

Indien order meerdere producten bevat, gelieve aan te geven welk(e) product(en) u retour wenst te sturen
Scroll naar boven