Relatiegeschenken

Personaliseren & op maat gemaakt

Wij bieden de mogelijkheid om onze standaard ontwerpen te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen logo in een kerstbal verwerken, de bedrijfsnaam als letterbord weggeven of de bedrijfsnaam uit hout of een ander materiaal laten snijden of graveren.

Ook bieden wij de mogelijkheid om relatiegeschenken geheel op maat voor jou te maken. Hier kunnen wij helpen bij ontwerp en seriematige productie.

Ontzorgen

Wil jij graag dat jouw relatiegeschenken niet alleen door ons worden gemaakt, maar wil je graag het hele proces van productie, inpakken en verzenden bij ons neerleggen? Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen adviseren in verpakking en verzendmethode, wij kunnen de verpakking aanleveren en het product verpakken. Ook kunnen wij de productien direct verpakt, in bulk, naar jouw bedrijf toesturen of zelfs direct naar jouw relaties. Volledig white label en volledig zonder zorgen.

Vraag naar de opties.

Lokale productie in Nederland

Wij produceren in onze eigen werkplaats in Limburg, Nederland. Alle productie is in eigen beheer en wij hebben directe contacten met leveranciers en winkels.

Door de centrale ligging in midden-Limburg, direct tussen de grenzen van België en Duitsland, hebben wij goede verbinding met de rest van Nederland, België en Duitsland.

Scroll naar boven