Over ons en de webwinkel

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de over ons pagina!

Sinds 1 Oktober 2017 staan wij als Voor de hummelkes ingeschreven bij de KVK als handelsnaam van Zuidservices en sindsdien werken wij hard aan onze webshop vol leuke spulletjes!

Maar wie zijn wij? Wij zijn Robert & Brenda en samen zijn wij de eigenaars van de webshop Voor de Hummelkes.

Doordeweeks hebben we beide een leuke, maar erg diverse, baan. Ik (Brenda) werk, na vele jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, nu bij een bakker en Robert, mijn vriend, werkt als system engineer in de machinebouw. Doordat we beide een totaal ander werkgebied van elkaar hebben kunnen we samen goed werken aan de producten, website, bestellingen & marketing van Voor de Hummelkes.

Ikzelf ben o.a verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van alles series & ideeën wat betreft de producten. Alle Producten maak ik zelf zodat ik precies weet hoe alles gemaakt is en de producten worden door ons beide gecontroleerd, gekeurd en schoongemaakt voordat het naar jullie opgestuurd wordt. Daarbij plaats ik berichten & foto’s op de sociale media waardoor jullie op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom Voor de Hummelkes.

Robert heeft voor een mooie webshop gezorgd en houd deze regelmatig bij zodat alles goed werkt en geüpdatet blijft. Ook zorgt hij voor de bestellingen, voorraad en een goede communicatie met onze leveranciers.

Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd mailen,
Groetjes, Brenda & Robert.
• Voor de Hummelkes •

 

Veiligheid

Onderhoud

Betalen en verzenden

Retour en garanties

Klachten

Veelgestelde vragen

Samenwerken

Algemene voorwaarden

Privacy en het privacybeleid

Cookie verklaring