Over ons en de webwinkel

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de ‘over ons’ pagina!

Sinds 1  Oktober  2017 staan wij als Voor de hummelkes ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel als handelsnaam van Zuidservices/Creation49 en sindsdien werken wij hard aan onze webshop vol leuke spulletjes!

Maar wie werken er achter de schermen van deze webshop?

Wij zijn Robert & Brenda en samen zijn wij de eigenaars van de webshop Voor de Hummelkes.

Doordeweeks hadden we beide een leuke, maar erg diverse, baan. Ik (Brenda) werk, na vele jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, nu fulltime aan onze gave webshop.
Robert, mijn vriend, werkt als system engineer in de machinebouw.
Doordat wij beide altijd een totaal ander werkgebied en interesses van elkaar hadden, kunnen we samen goed werken aan de producten, website, bestellingen & marketing van Voor de Hummelkes.

Ikzelf ben o.a verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van alles wat betreft het creatieve gedeelte van de producten.
Alle producten worden door ons zelf gemaakt, hierdoor weten we precies hoe alles gemaakt is. De producten worden door ons beide gecontroleerd, gekeurd en schoongemaakt voordat het naar jullie opgestuurd wordt.
Daarbij plaats ik berichten & foto’s op de sociale media waardoor jullie op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom Voor de Hummelkes.
Ook werken we graag samen met bedrijven / winkel / influencers. Ben jij hier een van, neem dan een kijkje op de pagina ‘samenwerken’

Robert heeft een prachtige webshop gebouwd en houd deze regelmatig bij zodat alles goed werkt en geüpdatet blijft.
Ook zorgt hij voor de laserontwerpen, onderhoud aan machines, bestellingen, voorraad en een goede communicatie met onze leveranciers.

Sinds kort hebben wij in onze werkplaats een eigen laser. Hiermee maken en graveren wij prachtige, op maat gemaakte artikelen.
Zoals naampuzzels, clipboarden, mijlpaalkaarten etc. Deze producten vind je o.a. onder het kopje ‘geboorte’ en ‘zwanger’.
Deze producten worden niet door ons ingekocht. Ze worden, nadat wij een bestelling ontvangen, direct gemaakt met onze laser.
Hierdoor kunnen we zorgen voor gave producten die jullie naar wens kunnen samen stellen. Zo heb je altijd een uniek kraamcadeau of kun je de kinderkamer origineel stylen!

Heb je nog vragen,
Neem dan gerust contact met ons op.
Liefs, Brenda ( en Robert)

 

Veiligheid

Onderhoud

Betalen en verzenden

Retour en garanties

Klachten

Veelgestelde vragen

Samenwerken

Algemene voorwaarden

Privacy en het privacybeleid

Cookie verklaring

Scroll naar top