Over ons en de webwinkel

voor-de-hummelkes-over-ons01
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de ‘over ons’ pagina!

Sinds 1  Oktober  2017 staan wij als Voor de hummelkes ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel als handelsnaam van Zuidservices/Creation49 en sindsdien werken wij hard aan onze webshop vol leuke producten voor de kinderkamer of als kraamcadeau!

Maar wie werken er achter de schermen van deze webshop?

Wij zijn Robert & Brenda en samen zijn wij de eigenaars van de webshop Voor de Hummelkes.

voor-de-hummelkes-over-onsDoordeweeks hadden we beide een leuke, maar erg diverse, baan. Ik (Brenda) werk, na vele jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, nu fulltime aan onze gave webshop. Robert, mijn man, werkt als system engineer in de machinebouw. Doordat wij beide altijd een totaal ander werkgebied en interesses van elkaar hadden, kunnen we samen goed werken aan de producten, website, bestellingen & marketing van Voor de Hummelkes.

Ikzelf ben o.a verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van alles wat betreft het creatieve gedeelte van de producten. Alle producten worden door ons zelf gemaakt.  De producten worden door ons beide gecontroleerd, gekeurd en verpakt voordat het naar jullie opgestuurd wordt. Daarbij plaats ik regelmatig berichten & foto’s op de sociale media waardoor jullie op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom Voor de Hummelkes. Vindt je het leuk om meer over ons én over Voor de Hummelkes te weten te komen: Volg ons op Instagram! Hier delen we tips over onze producten, laten we bestellingen zien die we aan het maken zijn, delen wij kortingscodes en geven jullie een kijkje achter de schermen.

voor-de-hummelkes-over-ons02Robert heeft onze webshop zelf gebouwd en houdt deze regelmatig bij zodat alles goed werkt en geüpdatet blijft. Ook zorgt hij voor de laserontwerpen, onderhoud aan machines, bestellingen, voorraad en een goede communicatie met onze leveranciers.

In onze werkplaats hebben we drie eigen lasers.  Robert heeft de lasers zelf gebouwd/laten bouwen zodat de lasers voldoen aan al onze eisen. Ook is onze grootste laser groter dan een gemiddelde standaard laser waardoor wij bijvoorbeeld houten namen tot wel één meter lang kunnen maken! Alle producten worden, nadat wij jou bestelling hebben ontvangen, direct door ons gemaakt met de laser.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Liefs, Brenda ( en Robert)

Veiligheid

Onderhoud

Betalen en verzenden

Retour en garanties

Klachten

Veelgestelde vragen

Samenwerken

Algemene voorwaarden

Privacy en het privacybeleid

Cookie verklaring

Scroll naar boven