Onderhoud

Hoe onderhoud ik de producten?

Houten producten:
Het hout van de houten bijtfiguren en kralen wat wij gebruiken is gemaakt uit beukenhout. Meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een uitstekende antibacteriĆ«le werking.  Het onderhoud van deze producten is dan ook vrij eenvoudig. Je kunt de houten producten schoonmaken met een vochtige doek en het product aan de lucht laten drogen.

Siliconen producten:
Wij maken gebruik van 100% silicone kralen. Het silicone is 100% food grated, bestendig tegen beschadiging en vrij van schadelijke toevoegingen zoals onder andere BPA, ftalaten en andere toevoegingen. Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is als een van de weinige stoffen volledig recyclebaar, dat betekent minder afval en een lange levensduur. Het onderhoud van de siliconen producten is bijna gelijk aan het onderhoud van de houten producten. Je maakt ze eenvoudig schoon met een vochtige doek of een mild sopje. Ook met een billendoekje kun je prima het vuil van de producten verwijderen!

Wil je meer weten over de veiligheid van onze producten dan verwijzen wij je graag door naar onze pagina veiligheid.

Onze tip: maak de clip niet onnodig nat, deze bestaat gedeeltelijk uit metaal. Bij te veel vocht en het niet volledig drogen, kan dit gaan roesten.
Gebruik enkel een vochtige, geen natte, doek en laat het product goed drogen!

Scroll naar boven